vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Drie winnaars iPad-actie Rabobank Altena

10 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Maar liefst 9513 relaties van Rabobank Altena gaven gehoor aan de oproep en maakten zo kans op één van de drie iPad’s.‘Controleer ook uw gegevens, vul ze aan waar nodig en wijzig ze eventueel. Doet u dit vóór 11 november dan maakt u kans op een iPad!’ Middels deze boodschap werden klanten opgeroepen hun gevens met Rabobank Altena te delen. Het werd een succes.

Nick de Graaf uit Almkerk, Jolanda van de Wetering uit Veen en Tine Kap uit Sleeuwijk zijn de gelukkige winnaars geworden. Vrijdag 19 december jl namen zij uit handen van Bernadette Hulswit, Teamleider Marketing, Communicatie en Coöperatie, de iPad’s in ontvangst. (Foto Rabobank Altena)
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.