vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Volleybal levert drie kampioenteams

10 januari 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK  - De eerste seizoenshelft van de competitie is zeer succesvol verlopen voor de volleybal jeugdtopteams uit de regio. De beoogde samenwerkingspartners SSS uit Nieuwendijk en Foranto uit Werkendam leverden maar liefst twee kampioenen en een tweede plaats op in de topcompetities voor de drie leeftijdcategorieen. 

Met deze prestatie laten ze verenigingen van naam achter zich, en veel belangrijker, tonen ze aan hoe enorm veel volleybalpotentieel er in het land van Altena aanwezig is. Dit biedt een mooi vooruitzicht voor de prestaties en het niveau in de toekomst!

Leer hier het hele artikel...

Lees meer over:

sport Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.