zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Wil je ook beginnen met hardlopen?

9 januari 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN -  Buiten de vaste trainingsgroepen 1 t/m 4 start alta Road runners dit voorjaar (maart) en in het najaar (september) met de landelijke cyclus van Start To Run. Deze duurt zes weken en is bestemd voor beginnende lopers. De opbouw is zeer geleidelijk zodat een ieder er aan mee kan doen. Na zes weken ben je in staat 20 á 25 minuten aan één te lopen ongeveer 3 kilometer.

Na afsluiting van de cyclus ben je intussen besmet geraakt met het loopvirus. Qua conditie en plezier is er de mogelijkheid om een vervolg programma te volgen. Je word dan lid van de A.R.R. en werkt er naar toe om één uur te lopen. Daarna stroom je door naar één van de bestaande trainingsgroepen.
 
De Start To Run cyclus wordt kenbaar gemaakt via berichtgeving in kranten en website.De trainingen zijn op zaterdagmorgen en dinsdagavond en starten bij Sporthal De Jager in Giessen.
 
Is jou conditie al zo goed dat je al één uur kan hardlopen, schroom dan niet om ook eens op een trainingsavond met één van de ARR groepen mee te doen.Je zal merken dat in een groep lopen het plezier in je sport zal vergroten, je techniek zal verbeteren en je conditie vooruit gaat. Bovendien krijg je de sociale contacten er gratis bij krijgt. Ook hier geld vier weken gratis meetrainen, daarna pas lid worden.
 
 
Vragen en aanmeldingen
Jan van Herwijnen
Telefoon: (0183) 30 25 74
E-mail:  j.herwijnen2@kpnplanet.nl

Lees meer over:

sport Altena start to run
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.