Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Naterop beschuldigd van machtsmisbruik in Veen

9 januari 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Machtsmisbruik en het creëren van een oorlogssituatie. Burgemeester Fons Naterop van de gemeente Aalburg moet zich dinsdagavond in een extra raadsvergadering verantwoorden voor zijn beleid met oud en nieuw in het dorp Veen. De lokale politieke partij Aalburgse Alliantie vindt dat de burgemeester zijn bevoegdheden die nacht fors heeft overschreden. Naterop zette zoveel politie in dat het dorp Veen volgens fractievoorzitter Henno Timmermans veranderde in een oorlogsgebied. Aldus de berichtgeving op Omroep Brabant vanmorgen.

De Aalburgse Alliantie is één van de partijen die de burgemeester ter verantwoording roept. De partij wil wel dat dinsdagavond een blijvende oplossing geforceerd wordt voor het stoken met oud en nieuw in het opstandige dorp, meent de omroep.

Persona non grata
Omroep Brabant- verslaggever, Rob Barto is naar aanleiding van dit bericht onder vuur komen te liggen, aldus een bericht op Regiowoudrichem. Woorden als 'persona non grata' worden daar bij gebruikt. Het artikel laat weten: 'Ook doet Omroep Brabant voorkomen dat de burgemeester aanstaande dinsdag door de Aalburgse Alliantie ter verantwoording geroepen valt en ook hier slaan ze de plank totaal mis".

NOOT
De redactie van Aalburg.net nodigt u uit uw reactie te plaatsen. Wat vindt u er  van?

Reageren kan onder het artikel door de klikken op 'Reacties'.  Onder het artikel verschijnen de te nemen stappen: registreren of aanmelden.
In het kader kunt u reageren en u plaatst door opnieuw te klikken.

SPELREGEL: Overbodig wellicht, maar onnodig kwetsende reacties van welke aard dan ook zullen verwijderd worden. Zulks ter beoordeling van de redactie.

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.