Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Golff Veen wordt Emté

9 januari 2012 (door AalburgNet)

VEEN - De Golff gaat verdwijnen: begin januari wordt het gelijknamige koopcentrum in Veen in een totaal nieuwe jasje gestoken. Eigenaar Sligro Food Group, die ook de Emté-formule in het pakket heeft, wil af van Golff. Johan Duijzer: 'Er gaan veel dingen veranderen, maar onze sterke punten blijven.'

Zo verandert de inrichting van de winkel, deze wordt opnieuw ingedeeld, wordt het assortiment uitgebreid. 'Wij gaan nog meer soorten brood meerdere keren per dag zelf bakken. Hiervoor zijn nieuwe materialen aangeschaft zoals een steenoven en rijskast. 'Verder worden onder meer alle versafdelingen vernieuwd en er komt een aparte afdeling waar de hele dag door verse kip wordt gegrild. Door bij een grotere formule aan te sluiten, hebben wij enorme prijsverlagingen door kunnen voeren over het gehele assortiment.'

Vrijheid
Duijzer benadrukt dat Bakkerij van Ballegooijen in het assortiment blijft als ook de slijterij. 'We blijven de nieuwste ontwikkelingen volgen en er op inspelen. Als ondernemer hebben wij de vrijheid om nieuwe producten snel op te kunnen nemen of eigen spaaracties in te zetten, zoals bijvoorbeeld korting op Lego of de spaaractie met het diner bij de Heeren van Suilichem. sparen voor de tweede pannekoek gratis.'

De winkel is van maandag 16 januari tot en met woensdag 18 januari gesloten om op donderdag  19  januari weer gewoon open te zijn. 'Woensdag 1 februari is de spetterende opening', aldus Duijzer.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.