vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Grote belangstelling voor vernieuwd dorpshuis Meeuwen

9 januari 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN -  Er was zaterdag veel belangstelling voor de heropening van het vernieuwde dorpshuis. Naast de regionale pers werdne ook diverse ambtenaren gesignaleerd. Ook burgemeester Fons Naterop was aanwezig. De aanwezigne konden het glas heffen op een nieuwe toekomst.

Dankzij de subsidie via de IDOP en het cultuurfonds kon, in samenwerking met enkele plaatselijke bedrijven (Combee & Hattinger), het dorpshuis worden opgeknapt en weer voldoent de eisen anno 2012. Naast de gezelschapsruimte is ook de toiletgroep ingrijpend veranderd.

Op Meeuwenonline zijn foto's te bewonderen.

Lees meer over:

dorpshuis Meeuwen IDOP
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.