woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Nieuwjaarsborrel met oud-profwielrenner Erik Dekker

9 januari 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - Dit jaar werd de ledenvergadering van Wieler Trim Club (WTC) Biesbosch gecombineerd met de nieuwjaarsborrel op 6 januari in Fort Altena.

Om het nieuwe jaar goed te beginnen werd voormalig Rabo- en (oud) profwielrenner Erik Dekker uitgenodigd. Hij vertelde zijn verhaal over hoe zijn carrière tot nu toe verloopt, vol met anekdotes over de ‘patatgeneratie’, overwinningen, valpartijen en zijn huidige rol als ploegleider bij de Rabo wielerploeg.

Daarna kregen de veertig leden van WTC Biesbosch de gelegenheid om vragen te stellen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. Want wat doet een ploegleider nu precies? Heeft Nederland kanshebbers voor de WK titel die dit jaar in Limburg wordt gereden? Shimano of Campignolo onderdelen op je fiets? Op alle vragen kwam een antwoord, soms voorafgegaan door discussie met de aanwezigen.

De avond werd afgesloten met een heerlijk buffet verzorgd door de Kwartiermeesters van het Fort Altena. (Foto's WTC Biesbosch)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.