donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Opnieuw ingebroken bij VV Giessen

7 januari 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Inbrekers hebben voor de derde keer binnen tien weken ingebroken in het clubhuis van VV Giessen. Iedere keer gebruikten zij dezlefde methode en namen voornamelijk snoep, drank en chips. Het bezoek ging wel gepaard met vernielzucht en er werd keukenapparatuur meegenomen.

Opmerkelijk is dat de gestolen waar steds werd meegenomen in de prullenbak (Daantje ”t ysboerke) die achter de bar staat. De tijdstippen van inbraak varieerden. De eerste twee keer was dat tussen 23:00 en 00.30 uur en de laatste keer (afgelopen vrijdag) om 06.45 uur.

 

Lees meer over:

Politie Giessen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.