Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Welles nietes over besteding subsidiegeld Dorpen Derby

6 januari 2012 (door WoudrichemNet)

De provincie Brabant spreekt met klem tegen dat ze niet controleert hoe er wordt omgegaan met verstrekte subsidiegelden. De boosheid en stelligheid van de provincie is een reactie op een reportage die Omroep Brabant woensdagavond uitzond in het programma Onder Ons.

In een aflevering van Verhaal Halen werd aandacht besteed aan een project van de Brabantse Dorpen Derby uit 2009. De initiatiefnemers van het project Groot en Grut uit Woudrichem vertelden in die uitzending, dat de provincie nooit heeft geïnformeerd wat zij met de 10.000 euro subsidie hebben gedaan. Groot en Grut kreeg dat geld, om een speeltuintje en een terras te realiseren op een historische plek in de vestingstad.

Lees hier het hele artikel...

 

Zie ook:

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.