donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Aanrijding met motor op rijksweg A27

6 januari 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Op de rijksweg A27 is woensdagmiddag een ongeval gebeurd tussen een motor en een auto. Beide bestuurders, een 27-jarige man uit Klundert en een 59-jarige man uit Nieuwendijk, raakten niet gewond. Het ongeval ontstond toen de 59-jarige automobilist voor de file bij de openstaande brug moest stoppen. De 27-jarige motorrijder kon met zijn motor niet op tijd remmen en reed tegen zijn voorganger aan. Hoewel de motorrijder enkel wat spierpijn bleek te hebben, kon zijn motor niet meer rijden. Deze moest door een takelwagen afgevoerd worden.


 

Lees meer over:

Politie Werkendam a27
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.