woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Hoogwater geen gevaar in de Biesbosch

6 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Vooralsnog levert de hevige regenval en de krachtige wind geen gevaren op voor de waterstanden in de Biesbosch en de gemeente Werkendam. Burgemeester Breuer laat de waterstanden nauwlettend in de gaten houden, aldus de gemeente: 'Mocht de situatie veranderen dan worden passende maatregelen genomen.' 

Voor de meest actuele situatie: teletekst pagina 720 of surf naar www.actuelewaterdata.nl

Onderstaand de situatie van vanmorgen (06-01) om 7.40 uur.
 

< UPDATE >:  Inmiddels heeft Rijkswaterstaat alle waarschuwingen voor de kustgebieden ingetrokken. In de Groningse dorpen Woltersum, Wittewierum en delen van Ten Boer en Ten Post werden vanmorgen vroeg de inwoners verplicht geëvacueerd vanwege een dreigende dijkdoorbraak. Inmiddels lijkt de dijk stand te houden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.