Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem ook volgend jaar aanwezig op Poort6 Champions Cup

5 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  De eerste wedstrijd in de poule was voor Woudrichem misschien wel de belangrijkste, deze editie van de Poort6 Champions Cup. Na een 2-0 achterstand werd uiteindelijk met 4-3 gewonnen van Streefkerk, waarna de Woerkummers het diende op te nemen tegen Meerkerk en LRC Leerdam. Ondanks nederlagen tegen deze ploegen, respectievelijk met 5-2 en 6-2, verzekerde Woudrichem zich voor deelname volgend jaar, door op de derde plaats in de poule te eindigen.

Zowel Meerkerk als LRC Leerdam wisten door te stoten naar de kwartfinales en nemen het daarin op tegen Sleeuwijk en Sliedrecht. Zowel de D-pupillen als de B-junioren eindigde ongelukkig als tweede in hun poule.

Lees meer over:

Voetbal sport woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.