Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Aalburgse Alliantie: 'Stop met stoken en zoeken, maar handhaaf traditie en vrede'

5 januari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Op de redactie van AalburgPUNTnet kwam onderstaand persbericht binnen van de Aalburgse Alliantie, dat wij integraal plaatsen.

“Oproep uit het hart van De Aalburgse Alliantie aan de inwoners

Geachte mede-inwoners van de gemeente Aalburg,

De jaarwisseling is geweest en dit heeft veel losgemaakt.
Zowel de aanpak van de gemeente als het stoken na de jaarswisseling als een logisch gevolg van de geweldsoproep van de zeer confronterende manier van aanpak door de gemeente en justitie. De Aalburgse Alliantie had dit voorspeld in november en heeft na oud en nieuw afstand genomen van de ‘gemeente Aalburg aanpak’. (Zie ons vorige persbericht)

Maar hoe nu verder klinkt het uit veler monden?
Wij roepen op om wederzijds de strijdbijl te begraven en te stoppen met stoken!
Het doorgaan van stoken is geen oplossing en zet de gemeenschap op scherp wat niemand wil. Wij willen ook de gemeente/justitie oproepen om te stoppen met het zoeken naar daders van wat er na 30 december gebeurd is, dit met het oog op de komende jaarwisselingen.

Wij stellen voor: De komende tijd te zoeken naar een constructieve oplossing waarbij beide partijen en de bevolking, de traditie en vrede zullen beogen."

Namens de voltallige fractie van De Aalburgse Alliantie
Henno Timmermans
(Fractievoorzitter)

NOOT
De redactie van Aalburg.net nodigt u uit uw reactie te plaatsen op het stoken in Veen en de zaken erom heen. Wat vindt u er allemaal van?

Reageren kan onder het artikel door de klikken op 'Reacties'.  Onder het artikel verschijnen de te nemen stappen: registreren of aanmelden.
In het kader kunt u reageren en u plaatst door opnieuw te klikken.

SPELREGEL: Overbodig wellicht, maar onnodig kwetsende reacties van welke aard dan ook zullen verwijderd worden. Zulks ter beoordeling van de redactie.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.