donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

WK Basketbal succesvol

5 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Basktebalvereniging BC Virtus organiseerde op 03 januari het Werkendamse Kampioenschappen (WK) Basketbaltoernooi voor scholen. Alle onderwijsinstellingen uit de gemeente konden  voor dit toernooi  meisjes- en jongensteams afvaardigen, vanaf groep 6. Maar liefst 27 teams van diverse scholen uit Werkendam streden in verschillende leeftijdpools om de felbegeerde beker. Aan het eind van de leuke en sportieve dag werden de prijzen door SDc wethouder Peter van de Ven uitgereikt. De beker ging naar de Bakenkampioentjes uit de meisjespool van groep 6.

Lees meer over:

sport Werkendam bcvirtus
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.