donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Dussense postbode krijgt rijbewijs terug

5 januari 2012 (door WerkendamNet)

DUSSEN - Leon van der Stelt, de postbode uit Dussen, mag weer autorijden. Vorig voorjaar raakte hij zijn rijbewijs kwijt omdat hij het medicijn amitriptyline gebruikt. Half december besloot minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu tot een wetswijziging, waardoor de rijvaardigheid van mensen die langdurig antidepressiva slikken, aangetoond moet worden met een rijtest. Die rijtest deed Van der Stelt dinsdag, met een positief resultaat. Na goedkeuring door het CBR moet de postbode zijn rijbewijs nu terugkrijgen, zodat hij zijn werk weer met de auto kan doen. (BN De Stem)

Lees meer over:

Werkendam Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.