Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Onvrede over parkeerterrein, bomenkap gestart

4 januari 2012 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - Een groep bewoners van de Oude Ban en Baljuw in Woudrichem wil dat de gemeente alsnog instemt met hun eisen voor de nieuwe parkeerplaats achter het gemeentehuis. Zij stappen daarom naar de rechter. Het parkeerterrein achter het gemeentehuis wordt aangelegd voor het nog te bouwen winkelcentrum aan 't Rond. Omwonenden vrezen dat het parkeerterrein voor overlast zal zorgen.
 
Inmiddels is rond het gemeentehuis begonnen met het rooien van vijftig bomen. Die maken plaats voor een parkeerplaats voor het nieuwe winkelcentrum. De bewoners voelen zich overvallen door de kap. Zij zeggen niet vooraf te zijn ingelicht. De omwondenden zijn al langer tegen het kappen, maar kunnen daar juridisch niets tegen doen. Wel kwamen ze met de gemeente overeen dat er negen bomen worden teruggepland. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.