Friday 17 September 2021

Alles over Altena

First Class Entertainement start met unieke fietstochten

4 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - First Class Entertainment, het evenementenbureau aan de Kerkstraat in Woerkum, start dit jaar met een groot aantal 'verrassende' en bovendien 'betaalbare' fietstochten. De meest surprisevolle en unieke is wel die in Zaltbommel, aldus het bedrijf. Op het programma staan Fietsen & Paddestoelen. Herman Diejen: 'Eerst volgt een mooie tocht over dijkwegen langs de Waal, stille weggetjes door de dorpen en dan is er een bezoek aan een unieke paddestoelenkwekerij.'
Na afloop is er voor iedere deelnemer een heuse kweekbaal waarmee men binnen een week gegarandeerd een eigen paddestoel kweekt, verzekert hij. De foto toont het resultaat. 'Het arrangement is moeiteloos uit te breiden naar een dagprogramma met een andere activiteit.' 
(Foto FCE)

Wie dus meer wil weten fietst even naar de Kerkstraat 14 in Woudrichem. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.