vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kozakken Boys naar kwart finale

4 januari 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Bij winst op Rijswijkse Boys was Kozakken Boys zeker van de kwartfinales. Een ruime overwinning was daarbij welkom, daar een dag later Sleeuwijk ook nog op zeven punten kan komen en dan zal het doelsaldo moeten beslissen wie er als eerste van deze groep D door gaat.
Voor de Boys uit Werkendam was er geen vuiltje aan de lucht want het was simpelweg een maatje te groot voor die uit Rijswijk. Spannend was deze wedstrijd geen moment, hoewel Rijswijk bij rust slechts met 2-0 achterstond, Toen was echter al duidelijk dat het plichtmatig spelende Kozakken Boys de drie punten zou meenemen naar Werkendam.

Doelpunten: Kozakken Boys: Arda Havar (2x), Ghamed van Vuuren (2x), Gerben Vos (2x), Quilermo Schluschen, Toby Mulder Rijswijkse Boys: Ricky Vroon (2x)

Lees meer over:

sport Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.