vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

In sportsubsidies worden flink gesnoeid

4 januari 2012 (door WerkendamNet)
WERKENDAM - De subsidie voor sportverenigingen wordt voortaan bepaald op basis van het ledenaantal.

Daarbij wordt bovendien onderscheid gemaakt in verschillende doelgroepen. Zo leveren sporters tussen de 12 en 18 jaar en sporters met een beperking bijvoorbeeld meer op dan iemand tussen de 18 en 55 jaar oud. Ook dat bedrag kan weer verschillen per sport, omdat het onderhoud van bijvoorbeeld een voetbalterrein meer kost dan het onderhoud van het terrein van de beachsportvereniging. Dat staat in de nieuwe gemeentelijk sportnota, die 31 januari in de commissie Inwoners wordt behandeld.
 
Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.