vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Commissie: 'Ontslag ambtenaar Potters was juist'

4 januari 2012 (door WerkendamNet)
WERKENDAM - De opmerking van het Werkendamse college dat de uitspraak van de kortgedingrechter in de zaak rond ambtenaar Jan Potters 'de afsluiting van een lastige periode is', had betrekking op het gemeentelijke onderzoek en het uiteindelijke ontslag. Bovendien was de opmerking in het persbericht bedoeld 'om de blik weer naar voren te richten'. Dat antwoordt het college op vragen van ChristenUnie en PvdA, die zich afvroegen of de conclusies van B. en W. (half december) niet wat voorbarig waren. Dit omdat er nog een procedure bij de bezwarencommissie liep en waarschijnlijk nog een bodemprocedure bij de rechtbank volgt. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

politiek Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.