Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Nieuwe groep "Vrienden van VV W" actief

2 januari 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - VV Woudrichem meldt op haar webiste: "Iedereen kent wel de Club van 50, die enkele jaren ophield te bestaan, per 1 januari 2012 zal er een nieuw orgaan binnen de v.v.Woudrichem zijn die onder de naam “Vrienden van v.v.W.” actief zijn. De “Vrienden van v.v.W.”, die de slogan “D’n Twaôlfde Man van v.v.Woudrichem” met zich meedragen, zullen vanuit hetzelfde principe gaan opereren als de voormalige Club van 50.

Dit betekent dat er weer de nodige activiteiten op touw zullen worden gezet, zoals er plannen liggen voor diverse evenementen die voorheen voor veel sfeer binnen de v.v.Woudrichem zorgde. Daarnaast kan een ieder voor €25,- per jaar lid worden van de “Vrienden van v.v.W.”, waarvoor u van de ons een vermelding krijgt op het “Vrienden van v.v.W.”-bord, krijgt u actuele informatie over activiteiten die georganiseerd zullen gaan worden, maar nog veel belangrijker….. U steunt v.v.Woudrichem en krijgt binnen de vereniging eeuwige roem als “Vriend van v.v.W.”!

Met de opbrengsten van het lidmaatschap kunnen de “Vrienden van v.v.W.” extra faciliteiten, in financiële of materiële zin, te realiseren voor de v.v.Woudrichem. Ieder jaar willen we binnen de v.v.Woudrichem een bepaald doel aanwijzen, waar onze steun naar uitgaat. Bij voorkeur uiteraard dingen, waar de gehele vereniging iets aan heeft! Echter, het absolute hoofddoel is om binnen de v.v.Woudrichem meer sfeer te creeëren en dit te doen door de organisatie van verschillende activiteiten!

De commissie achter “Vrienden van VV W” zal bestaan uit: Robbert van Wijngaarden, Wilty Schaap, Jurgen Braat, Gerald van het Einde, Yannick Kant, Michiel van Pouderoijen en Roderick van der Ham. Zij gaan proberen, om samen met jullie, de vereniging weer een ‘boost’ te geven en zodoende een goede bijdrage te leveren aan de vereniging in de breedste zin van het woord.

“Vriend van VV W” worden?
Op de Nieuwjaarsreceptie (op 7 januari a.s.) zijn we volop aanwezig om weer leven in de brouwerij te brengen. De aftrap zal ’s middags al plaatsvinden, als we om 14:00 uur  een wedstrijd organiseren tussen Woudrichem 2 en het oude eerste elftal (promotie naar de eerste klasse). Voor de komende jaren is het de bedoeling dat dit een traditie wordt en dat er dan tegen het eerste elftal van dat seizoen gespeeld gaat worden, echter vanwege een reeds gepland oefenwedstrijd tegen The Gunners ter voorbereiding op het restant tegen Zuilichem zal ditmaal het tweede elftal spelen!

Is uw interesse gewekt?
Geeft U dan op bij een van leden van de commissie achter “Vrienden van v.v.W.”! Voor andere vragen kunt u ook bij hen terecht, maar ook via vriendenvan@vvwoudrichem.nl  

Lees meer over:

Voetbal woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.