vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Prijzenfestijn AalburgFM geslaagd

2 januari 2012 (door AalburgNet)

AALBURG - Traditiegetrouw organiseerde de lokale omroep Aalburg FM ook dit jaar het grote prijzenfestijn. Een intensieve werving van lokale sponsors bracht een ongekend hoog sponsorbedrag op. Inmiddels is de feestweek van Aalburg FM achter de rug. De organisatie kijkt terug op een geslaagde feestweek.

Aalburg FM gaf voor duizenden euro’s aan prijzen weg die allemaal werden gesponsord door lokale ondernemers. De prijzen varieerden van vuurwerkpakketten, volledige APK-keuringen, staatsloten, tot waarde- en dinerbonnen. Maar ook waren er grote hoofdprijzen zoals een luchtballonvaart voor twee personen, een tablet, een LCD tv en een stereotoren. Het succes van de feestweek was hierdoor groter dan ooit. 'Zodra wij een radiospelletje gingen spelen, hingen er meteen tientallen mensen in de wacht. Soms escaleerde dat zo dat de lijnen overbezet raakte en de telefooncentrale het niet meer aan kon', aldus één van de DJ’s van het radiostation. Ook aalburgfm.nl, de website van de lokale omroep trok in die periode een recordaantal bezoekers.

Keerzijde
De feestweek ging op eerste Kerstdag om 12.00 uur van start en duurde tot Oudejaarsdag 18.00 uur. In totaal werd er door de vrijwilligers 120 uur live radio gemaakt, zijn er honderden prijzen weggeven en konden vele luisteraars blij gemaakt worden.
Het succes kende echter ook een keerzijde. Bij Aalburg FM komen inmidels reacties binnen van luisteraars die het niet lukte deel te nemen aan de spelletjes door de overbelaste lijnen. De organisatie betreurt dat en laat weten bezig te zijn met het zoeken naar oplossingen om dit in de toekomst te voorkomen.

Ook de uitzendingen van Nieuwjaarsnacht, van 01.00 tot 04.00 uur, waren succesvol. “Aalburg FM toonde in de laatste week van 2011 de kracht van de gemeente Aalburg. "Het waren vrijwilligers en sponsors die samen iets heel moois neer hebben gezet. Iedereen werkte geheel belangeloos mee. Daarom willen we graag ook al onze sponsors en mensen die hun bijdrage hebben geleverd hiervoor hartelijk bedanken', aldus Radio Aalburg FM.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.