woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Consument koopt meer online

2 januari 2012 (door AalburgNet)
De consument zal dit jaar de hand steviger op de knip gaan houden. Dat komt naar voren uit onderzoek van Wehkamp.nl. Daarnaast blijkt volgens het webwarenhuis dat Nederlanders in 2012 meer via het web zullen kopen.

Vooral op luxe-artikelen wordt flink bezuinigd (63 procent) en consumenten zijn van plan minder winkels te bezoeken (vijftig procent). Ruim tachtig procent van de consumenten gaat dit jaar volgens Wehkamp.nl evenveel of meer online winkelen dan in 2011. Vooral mannen denken dit jaar meer aankopen te doen in een webshop. (Ondernemersplein)

Lees meer over:

ondernemers Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.