vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Illegale handel en opslag vuurwerk

31 december 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - Het Regionaal Milieuteam (RMT) van de Politie Midden en West Brabant doet recherchematig onderzoek naar illegaal vuurwerk en de mensen die daarin handelen. Daarbij hebben we uw hulp hard nodig. Als u weet waar illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt doorverkocht, kunt u dit doorgeven via 0900 - 8844 of de anonieme tiplijn Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Regels rond kopen en afsteken vuurwerk
Traditioneel komen er bij de politie Midden en West Brabant aan het einde van het jaar veel meldingen van overlast binnen over het afsteken van vuurwerk. Het kopen van vuurwerk is  toegestaan op 28, 29 en 31 december bij een erkend verkooppunt, met een maximum van tien kilo. Heeft u overlast van vuurwerk, bel dan 0900 88 44.
Het afsteken is alleen toegestaan op 31 december vanaf 10.00 uur tot 1 januari 02.00 uur. Daarbij mag dit niet gebeuren in bijvoorbeeld de omgeving van een ziekenhuis, verzorgingshuis, kinderboerderij of dierenasiel.

Lees meer over:

Politie Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.