vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Open Coffee Altena 2.0 op bijzondere locatie

31 december 2011 (door AalburgNet)

ALTENA - De officiële opening werd verricht door burgemeester Fons Naterop van Aalburg. Een vijftigtal ondernemers was er getuige van. Na het succes van de allereerste Open Coffee Altena 08 december jongstleden in Woudrichem smaakte deze dan ook direct naar meer.

Inmiddels staat de tweede aflevering in de steigers. Nieuw is onder meer de Open Coffee Stip waarop ondernemers gedurende maximaal 90 seconden hun bedrijf mogen pitchen. Datum en tijdstip van het regionale ondernemersnetwerk is donderdag, 09 februari 2012 van 09.30 tot 11.00 uur. De plaats van het evenement blijft nog even spannend.

Locatie
Open Coffee Altena 2.0  zal op een bijzondere locatie plaatsvinden, aldus Cor Spek van LinkedIn groep Ondernemend Altena, de initiatiefnemer van het nieuwe business network. Nadere details of zelfs het bekende tipje van de sluier, laten dus nog even op zich wachten. Wel meldt Spek dat het 'a place to be' zal worden die past bij het karakter van het regionale ondernemersnetwerk. 'De bijzondere locatie wordt mogelijk door een bijzondere samenwerking', weet hij. 'Een mooi voorbeeld als partijen samen uit zijn op een win-win situatie.'

Voor wie meer wil weten over het hoe en wat van Open Coffee Altena surft naar www.OndernemendAltena.nl

Wie op 09 februari zijn (of haar) onderneming wil pitchen op de Open Cofee Stip, reageert naar CoffeeAltena@aalburg.net  voor de afspraken. Het aantal pitchers is beperkt. Tijdig reageren voor deze unieke kans wordt aanbevolen.

Aanmelden voor deelname (klik op attending) kan via LinkedIn Ondernemend Altena

 

TWITTER: @CoffeeAltena

 

Zie ook:

Lees meer over:

Altena open coffee
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.