Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Man uit Veen aangehouden voor brandstichting

30 december 2011 (door AalburgNet)

Veen • De politie heeft vanmorgen (29-12-2011) een 24-jarige inwoner uit Veen aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een brandstichting die op 23 december jl. plaats vond in een caravan. De man is in het belang van het onderzoek op het bureau in verzekering gesteld.

Op 23 december jl. rond de klok van 02.30 uur kreeg het personeel van de gemeenschappelijke meldkamer de melding van een brandende caravan op de openbare weg in de Grotestraat. Ter plaatse troffen de agenten een brandende caravan aan. Omdat er sprake was van brandstichting stelde de recherche een onderzoek in. Tijdens dat onderzoek kwam de 24-jarige verdachte in beeld. Met toestemming van het Openbaar Ministerie is hij vanmorgen buiten heterdaad aangehouden
 

Lees meer over:

Politie brandstichting veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.