maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Jan Luteijn schenkt groen cadeau weg

30 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Onderneming Undare bood - inmiddels voormalig - wethouder Jan Luteijn onlangs zeven fietsen aan ter schenking aan een goed doel. Luteijn koos hiertoe het Biesboschmuseum uit. Vorige week vrijdag hebben Peter Versluis (directeur Veka Group) en Teo van Maastricht (directeur Werkina Werkendam) in het bijzijn van Luteijn, wethouder De Jong en Peter van Beek (manager Biesbos Museum) de zeven fietsen overgedragen.

Groen
Undare, een initiatief van Werkina Werkendam en VeKa Group, maakt diesel elektrische voortstuwingen voor schepen. Deze voortstuwingssystemen zorgen voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik en daarmee voor mindere schadelijk uitstoot. Undare geeft met deze actie het vertrek van Jan Luteijn een groen tintje.


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.