Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Geslaagd Winterfeest op Slot Loevestein

29 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM / POEDEROIJEN - Op 27 en 28 december, was Slot Loevestein toneel van het verhaal van Koning Winter. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement met ruim 1.800 zeer tevreden bezoekers uit het hele land. Ook op donderdag 5 en vrijdag 6 januari wordt het Winterfeest gevierd en zijn bezoekers van harte welkom op het middeleeuwse kasteel. In verband met de beperkte capaciteit wordt reserveren aangeraden.

Twitter
Op het coole Winterplein in de historische vesting kunnen leuke spelletjes worden gespeeld, zoals ijspegels vangen, sneeuw-laufen en sneeuwpop schuiven. Bezoekers ontmoeten de ijzelelfen en natuurlijk Vadertje Tijd. Ze worden letterlijk meegenomen in het verhaal van Koning Winter tijdens een rondleiding door het kasteel. In elke ruimte speelt zich een nieuw hoofdstuk af van het spannende verhaal. Het sprookje eindigt op de Voorburcht waar het feest is met muziek, warme vuren, winterse gerechten, workshop fakkels maken, schminken, voorlezen, wensen en spectaculaire ontmoetingen. Een bijzondere avond uit voor jong & oud!
Dat moge ook blijken uit onderstaande Twitterreacties: “Betoverd verhaal over Koning Winter”, “Pluspunt voor @slotloevestein denkt bij catering ook aan vegetariërs”, “Winterfeest was geweldig.”

Lees meer over:

Winter woudrichem loevestein
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.