maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne zet zegereeks voort!

29 december 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN -  Het gaat goed met Marianne Vos: zij wint de ene na de andere rit. Niets lijkt haar zegetocht in de weg te staan. Weer voegt zij twee overwinningen toe...

De Superprestige-veldrit in Diegem voor vrouwen is gewonnen door Marianne Vos. De 24-jarige regerend wereldkampioene veldrijden van Nederland Bloeit kwam in de Belgische wedstrijd ver voor haar concurrentes solo over de meet. Vos behaalde hiermee haar zesde zege op rij, waarvan de laatste vier zeges in de afgelopen week. De Francaise Lucie Chainel-Levefre werd tweede, voor de Belgische Sanne Cant.

Marianne heeft ook de Azencross in Loenhout op haar naam geschreven. In het begin van de wedstrijd reed Marianne al snel weg bij haar concurrentes. Ze bouwde haar voorsprong gestaag uit en kwam solo aan in de finishstraat. Tweede werd Daphny van den Brand en derde Sanne Cant.

 

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.