woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Achtervolging A27 eindigt op Merwedebrug

29 december 2011 (door WerkendamNet)
SLEEUWIJK - De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 31-jarige Fransman aangehouden na een achtervolging op de rijksweg A27. Surveillerende agenten wilden de auto en bestuurder controleren maar de bestuurder negeerde alle stoptekens en signalen. Hij probeerde de politieauto van de weg te drukken. Agenten voelden zich genoodzaakt om de auto aan te tikken en deze zo tot stilstand te brengen. Op de Merwedebrug lukte dit. De verdachte probeerde lopend weg te komen maar de agenten kregen hem te pakken. Hij bleek veel contant geld op zak te hebben en in de auto werd naar schatting zo'n 2 kilo wiet gevonden. De verdachte is in verzekering gesteld. (BD)

Lees meer over:

Politie Werkendam Sleeuwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.