vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

VV Woudrichem stelt Technische Commissie aan

28 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Om VV Woudrichem de komende jaren op voetbaltechnisch gebied een degelijke structuur te geven wordt per 1 januari een Technische Commissie geformeerd. Deze commissie gaat het bestuur adviseren over het formeren van begeleidingsteams rond de A-selectie en overige teams. Ook zal de commissie  zorgen dat de selecties over voldoende kwaliteiten en personen zullen beschikken.

Ondanks het feit dat het eerste elftal op dit moment in de 4e klasse speelt, heeft het bestuur van de club de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen. Voor ambitieuze regionale en bij voorkeur Woudrichemse voetballers dient er daarom een aantrekkelijk klimaat te zijn middels goede trainers, kundige begeleiders een prima accommodatie en trainingsfaciliteiten. Met het aanstellen van de Technische Commissie wordt hiermee een begin gemaakt.

De commissie zal bestaan uit Leo Gelderblom, Leon van Loon, Jan van Straten en Fred van Straten, waarbij Leo Gelderblom als bestuurslid Technische Zaken het aanspreekpunt is binnen het bestuur. Met het aanstellen van deze heren denkt het bestuur dat VV Woudrichem een schat aan kennis, kunde en ervaring heeft waardoor de voetbalambities daadwerkelijk gestalte kunnen krijgen. Secretaris en tevens interim-voorzitter Wim Schaap is als woordvoerder van het bestuur zeer verheugd over deze ontwikkelingen. “Voor ons is het natuurlijk fantastisch dat ervaren voetbalmensen zich zo voor de club willen inspannen. We willen met VV Woudrichem nu eenmaal de komende jaren winnen aan kwaliteit en uitstraling en dan is dit een goede eerste stap in de juiste richting.”

Lees meer over:

Voetbal vv Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.