Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Naterop zoekt het vuur ‘in positieve zin’

28 december 2011 (door AalburgNet)

VEEN - In plaats van de uitwassen met de jaarwisseling te benadrukken, moeten de inwoners van Veen op zoek naar iets waar het hele dorp trots op kan zijn. 95 procent van Veen vindt de media-aandacht rond oud en nieuw niet leuk terwijl tegelijkerijd de kans bestaat dat door de berichten over de waarschuwingsbrieven relschoppers juist worden uitgedaagd. Burgemeester Fons Naterop is zich erg bewust van het jaarlijks terugkerende dillemma in het dorp aan de Maas en worstelt steeds met de twee petten die hij in deze kwestie heeft. Aan de ene kant moet Naterop grenzen stellen om de veiligheid tijdens de jaarwisseling te bewaken, aan de andere kant wil hij juist investeren in de Veense gemeenschap, die hij sinds de eerste kennismaking naar eigen zeggen in zijn hart heeft gesloten.

Lees hier het hele artikel...

Lees meer over:

aalburg Oud en Nieuw veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.