Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Regiowoudrichem.nl sponsor Champions Cup

27 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  RegioWoudrichem.nl en RKC Waalwijk zijn toegevoegd aan de lange lijst van sponsoren van het grootste indoor zaalvoetbaltoernooi in Nederland, de Poort6 Champions Cup in de Oosterbliek in Gorinchem. Gedurende het toernooi zullen RKC Waalwijk en RegioWoudrichem.nl te zien zijn op de grote videoschermen in de zaal.
RKC Waalwijk en RegioWoudrichem.nl stellen twee keer 25 vrijkaarten beschikbaar voor de wedstrijd RKC Waalwijk tegen VVV Venlo. Deze kaarten worden geschonken aan het team wat winnaar wordt van de finalewedstrijd bij de D-pupillen en de B-junioren. De finale van de D-pupillen en B-junioren wordt gespeeld op zaterdag 7 januari om respectievelijk 19.00u en 19.45u.

Na de finalewedstrijden zal een woordvoerder van RegioWoudrichem.nl en RKC Waalwijk de vrijkaarten aan de winnnende teams overhandigen.

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.