Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Raymon Schouten zwaar geblesseerd

26 december 2011 (door WoudrichemNet)


'WAARDHUIZEN - Wegracer Raymond Schouten heeft zaterdag tijdens een motorcrosstraining in Roosendaal tal van breuken opgelopen aan zijn linker onderbeen.
 
De coureur uit Waardhuizen raakte op de indoorcrossbaan van Roosendaal. met zijn wiel in het verkeerde spoor en kwam hierdoor ten val. Daarbij kwam zijn linker onderbeen klem te zitten tussen het stuur en het frame van zijn machine. In het ziekenhuis in Roosendaal bleken de breuken zo gecompliceerd dat hij direct overgebracht werd naar het Amphia-ziekenhuis in Breda. Volgens de website van Raymond Schouten heeft hij breuken in zijn knie, kuitbeen, een open beenbreuk aan zijn scheenbeen en meerdere breuken in de enkel. De enkel was ook uit de kom, maar werd ter plaatse teruggezet.
 
In Breda werd Schouten dezelfde dag nog geopereerd aan de enkel. Meer operaties volgen. Het onderbeen is in een stellage geplaatst om het rust te geven. "Het ging eigenlijk helemaal niet hard maar ik ben gewoon heel ongelukkig terecht gekomen", aldus Schouten op zijn website. "Het was erg pijnlijk maar momenteel gaat het wel met behulp van morfine. Wel voel ik me heel suf en wil eigenlijk alleen maar slapen."  Schouten wacht een lange herstelperiode, waardoor hij zo goed als zeker de start van het wegraceseizoen zal moeten missen. Afgelopen jaar was hij in het ONK Dutch Superbike de enige die nog in de buurt kon blijven van kampioen Arie Vos. (Brabants Dagblad)
 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.