woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Goed jaar voor Marianne

24 december 2011 (door AalburgNet)

MEEUWEN - 2011 was een succesvol jaar voor Marianne Vos. De wielrenster uit Meeuwen won de Holland Ladies Tour in september. Vos schreef deze rit ook al in 2010 en 2009 op haar naam. In december van dit jaar won ze de 17e editie van de Centrumcross en ze won de Giro Donne, als eerste Nederlandse vrouw ooit.

Naast al deze successen werd Vos voor de zesde keer op rij Wielrenster van het Jaar en werd ze genomineerd voor de titel sportvrouw van het jaar. Eén minpuntje was er ook: Vos werd 'slechts' tweede op het WK op de weg. Het was de vijfde keer dat ze dat toernooi net niet wist te winnen. (omroep brabant)
 

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.