maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Slachtoffers dodelijk schietincident komen uit Wijk en Aalburg

24 december 2011 (door AalburgNet)

HOUTEN/WIJK EN AALBURG - Beide slachtoffers van het dodelijke schietincident vrijdagavond bij de Van der Valk-vestiging in Houten komen uit Wijk en Aalburg. Het gaat om mannen van 47 en 53 jaar oud. Over de toedracht van het incident, dat rond acht uur plaatshad, is nog niets bekend. Mogelijk dat beelden van beveiligingscamera's uitsluitsel kunnen bieden. Ook zijn getuigen gehoord. Het verhaal dat de twee door hun hoofd zouden zijn geschoten kan de woordvoerder van de politie Utrecht niet bevestigen. Hij wijst erop dat in de loop van zondag sectie wordt verricht op de lichamen.
 
De politie heeft zaterdag onderzoek gedaan op camping 't Werdje in Wijk en Aalburg. Een van de slachtoffers zou eigenaar zijn van die camping. Wat het onderzoek heeft opgeleverd kon de politiewoordvoerder niet zeggen.De vluchtauto die is gebruikt na de dodelijke schietpartij is 's nachts uitgebrand teruggevonden in Utrecht. De auto was voorzien van valse kentekenplaten. De auto blijkt ook gestolen. De daders zijn nog niet gepakt. (Brabants Dagblad)

Lees ook hier...
 

KLIK hier voor de video...

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.