Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Wijzigingen bij VV Woudrichem

23 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Momenteel is VV Woudrichem bezig een aangepast, technisch beleid in te voeren. Als gevolg hiervan is in goed overleg tussen bestuur van de club en hoofdtrainer Hans van Gameren besloten de onderlinge samenwerking aan het eind van het seizoen na een periode van twee jaar te beëindigen. Het bestuur van VV Woudrichem dankt Van Gameren voor zijn inzet en wenst hem na afloop van het huidige seizoen veel succes in zijn verdere sportieve loopbaan. Op korte termijn gata men op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal.

Tweede
Met de trainer van het tweede elftal, André van Vugt, is overeenstemming bereikt voor een nieuwe periode van één jaar. Van Vugt wordt ook  succes toegewenst met zijn toekomstige werkzaamheden binnen de v.v.Woudrichem.  Het nieuwe, technische beleid zal de komende periode verder vorm krijgen.

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.