maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Kerst op De Kandelaar goed en lekker

23 december 2011 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Allemaal keken zij er naar uit, de kinderen van CNS De Kandelaar. Na de adventstijd ging het recht aan op de Kerstviering. Dit jaar mochten alle kinderen en hun ouders meehelpen om er een succes van te maken, door een voor-, hoofd- of nagerecht te maken. 

Net na vijf uur komen de eerste kinderen met de gemaakte gerechten de school binnen.  Al de gerechten roken heelrijk. Om half zes stond in ieder lokaal de uitgebreide maaltijden klaar die alle verwachtingen overtroffen. De kinderen smulden. Van alle gerechten werd heerlijk gegeten: na drie kwartier blijkt bijna alles op te zijn...

Na het eten werd  in iedere groep de kerstviering gehouden waar de kids de verhalen hoorden van de geboorte van Gods Zoon in Betlehem.

Onder de link de foto’s die een indruk geven van de voorbereidingen en van deze mooie avond. (CNS De Kandelaar)

Lees meer over:

kerst Rijswijk kandelaar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.