Sunday 19 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem krijgt gratis houder voor afvalzak

21 december 2011 (door WoudrichemNet)
WOUDRICHEM - Ieder huishouden in de gemeente Woudrichem ontvangt in januari een gratis houder voor de afvalzak voor het plastic afval. Het initiatief komt van wethouder Bas de Peuter. "Gemak nodigt uit om het plastic effectief te scheiden", vindt De Peuter. Het idee werd hem aangedragen door Sybille van Gammeren van de Ideeënkelder uit Woudrichem. De Peuter: "Ik ben er zelfs van overtuigd dat de gemeente Aalburg en Werkendam dit initiatief in een later stadium gaan overnemen."

Stichting De Vleet en de Scouting Loevestein zorgen tegen een geringe vergoeding voor de huis-aan-huis verspreiding van de houder. In de week van 21 januari starten zij met het aanbellen bij de ongeveer 5700 huishoudens. (Brabants Dagblad)

 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.