maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Hardrijders in Uppel zijn vooral omwonenden

21 december 2011 (door WoudrichemNet)
UPPEL - Driekwart van de verkeersovertreders op de Uppelsedijk (Provincialeweg Noord) zijn bewoners uit Uppel en omgeving. Dat is de conclusie die getrokken kan worden na structurele verkeerscontroles het afgelopen jaar. Na een jaar lang verkeerscontroles aan de Uppelsedijk te hebben uitgevoerd, is deze week de evaluatie gepresenteerd. Deze omvat cijfers van het aantal overtreders, maar ook gegevens over de afkomst van die automobilisten.

Die gegevens laten zien dat driekwart van de snelheidsovertredingen wordt gedaan door lolaal verkeer. Verkeer uit Uppel en omgeving. Ook is gebleken dat er nauwelijks sprake is van overtredingen door sluipverkeer. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Uppel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.