Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

ACKC overklast Fortissimo

21 december 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - De laatste wedstrijd voor ACKC dit jaar, een uitwedstrijd tegen hekkensluiter Fortissimo, was er een om in te lijsten. ACKC was heer en meester en won na een ruststand van 3-9 uiteindelijk met 4-24. De Almkerkers, dit seizoen geplaagd door veel blessures en afwezige selectiespelers, begonnen sterk aan de wedstrijd in de goed gevulde IJsselhal, maar het team kwam moeilijk tot scoren in de beginfase. Suzanne Kuipers was de eerste die ACKC op voorsprong bracht, direct gevolgd door Maarten Kammer met een schot van afstand.

Lees hier het hele artikel..

 

Lees meer over:

woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.