Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Gestolen BWM terug na online-foto's van dief

21 december 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Net als de autodealer uit Wijk en Aalburg plaatste nu ook een bedrijf uit Veen een foto van een autodief op het internet. Van Rijswijk Auto’s loofde 1.500 euro uit voor de tip die zou leiden naar de verdachte uit Echt. "Die jongen blijkt alles bij elkaar gelogen te hebben", zegt eigenaar Ad-Jan van Rijswijk. De vermeende autodief werd op de website met naam en toenaam genoemd. De auto, een zwarte BMW, is 18.000 euro waard. De bolide is inmiddels terug, getuige de foto op de site van de autohandelaar... Opnieuw een geslaagde actie dus.

Vertrouwen
Volgens eigenaar Ad-Jan van Rijswijk kwam de jongen vorige week zaterdag met zijn schoonouders en vriendin de auto kopen. "Wij zouden die voor hem klaarmaken en hij zou hem later komen ophalen", vertelt de eigenaar. "Toen hij afgelopen zaterdag de auto wilde ophalen, kwam hij snikkend binnen en had het over ‘ernstige familieomstandigheden’. Hij liet een afdruk zien van een spoedoverboeking die hij zou hebben gedaan, die was bij mij nog niet binnen, maar ik vertrouwde het. Op de dag dat ze de auto kwamen kopen, zag ik dat iemand uit het dorp met zijn schoonvader stond te praten. Dus met dat afschrift had ik dubbel vertrouwen."

Lees hier het hele artikel...

 

Lees meer over:

veen BMW
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.