donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Kritische vragen over persbericht in zaak Potters Werkendam

21 december 2011 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - PvdA en ChristenUnie in Werkendam plaatsen grote vraagtekens bij het moment waarop B. en W. naar buiten zijn gekomen met een persbericht over de rechterlijke uitspraak in de zaak rond het ontslag van ex-ambtenaar Jan Potters. Burgemeester Breuer sprak daarin over 'het afsluiten van een lastige periode'. De twee partijen wijzen er in schriftelijke vragen op dat de gemeentelijke bezwarencommissie nog een advies moet geven. "Welke waarde hecht het college daar nog aan?" En los van de bezwarencommissie volgt bij de rechtbank vrijwel zeker nog een bodemprocedure over het ontslag van Potters, aldus de partijen. (Brabants Dagblad)

Lees meer over:

Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.