zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Sloop woningen Zuideveldaan

21 december 2011 (door WerkendamNet)
DUSSEN - In 2009 zijn er gesprekken geweest met de huurders van Woonlinie aan de Zuideveldlaan. In deze gesprekken konden de bewoners aangeven te willen kiezen tussen renovatie of sloop met vervangende nieuwbouw. Alle woningen zijn inmiddels gerenoveerd, behalve de woningen aan de Zuideveldlaan 5 t/m 15a.  
 
Energiezuinig
In het eerste kwartaal van 2012 worden de woningen Zuideveldlaan 5 t/m 9a in Dussen gesloopt. Op deze locatie worden vier nieuwe woningen gebouwd. Deze woningen zijn onderdeel van een proef die Woonlinie doet met het bouwen van duurzame woningen. De woningen worden zeer energiezuinig gebouwd. Zo worden er andere systemen en materialen gebruikt dan bij een standaardbouw.

Lees meer over:

Dussen bouw sloop
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.