vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Kick off AlteNU komend voorjaar

20 december 2011 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Op 16 maart zal de officiële kick off plaats gaan vinden van het project van woonservice Meander, AlteNU. AlteNU is een project maatschappelijk investeren in het Land van Heusden en Altena, om de ontgroening van onze regio tegen te gaan. Hiervoor worden budgetten ter beschikking gestled.

Plannen
Op 16 maart zal de officiële kick off plaats vinden van dit enorme project voor het Land van Heusden en Altena. Dan zullen de eerste plannen bekend gemaakt worden, maar zullen we ook het jongerenbestuur gaan voorstellen. Inmiddels is de werving voor dit jongerenbestuur in volle gang. Het jongerenbestuur zal de regie voeren over maatschappelijke investeringen in ruimte voor jonge mensen: ruimte om te wonen, te werken en te recreëren. De Raad van Toezicht functioneert in de opbouwfase van het jongerenbestuur als stuurgroep. Voor de uitvoering van het project werd op de eerste vergadering het groene licht gegeven. De planning is dat vanaf het tweede kwartaal 2012 het jongerenbestuur zelfstandig zal functioneren en zal starten met het verzamelen van initiatieven uit de samenleving. Het gaat hier om een interessante en belangrijke functie binnen het project, er zal dan ook een zeer goede vergoeding tegenover staan! We zijn namelijk op zoek naar de toppers van Altena.

De leden van de Raad van Toezicht zijn inmiddels al bekend. De Raad van Toezicht bieden de jongeren binnen het jongerenbestuur naast de vergoeding ook een rugzak vol ervaring, zij zullen namelijk zeer zorgvuldig begeleid worden. De volgende mensen nemen een rol in binnen dit project:

  • Ap van Toor (vz. RvB Woonservice Meander)
  • Fons Naterop (burgemeester Aalburg)
  • Piet Pruijssers (voorzitter directie Rabobank Altena)
  • Marije van den Berg (communicatie-expert, dga Whiteboxing)
  • Gerrit Breeman (volkshuisvesting, vz. RvB Volkshuisvesting Arnhem)
  • Jeffrey van Agtmaal (statenlid Brabant, dga Van Agtmaal Bouwkundig Advies)

Vacature
Ben jij een topper van Altena? Wil je meer weten over deze unieke functie? Neem dan contact op met ons en bekijk de vacature (klik hier voor de vacature) op www.altenu.nl.

 

Lees meer over:

Altena jongeren altenu
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.