Saturday 18 September 2021

Alles over Altena

Relschoppers zijn gewaarschuwd en melden loont

20 december 2011 (door AalburgNet)

AALBURG - Een dertigtal personen krijgt binnenkort een brief van burgemeester Fons Naterop met de oproep zich dit jaar vooral rustig te houden: het gaat hierbij om de groep die eerder rond oud en nieuw in Veen bij ongeregeldheden betrokken was. Wie  tijdens de komende jaarwisseling na deze waarschuwing toch de fout in gaat of betrokken is bij rellen riskeert een gebieds- of groepsverbod. Ook kan diegene die dan opnieuw in de kraag gevat wordt verantwoordelijk gesteld worden voor de schade. De touwtjes in Aalburg worden duidelijk wéér strakker aangehaald dan het voorgaande jaar.

Melden loont...
De gemeente zoekt daarom samenwerking met 'opmerkzame inwoners'. Eenvoudigweg omdat de jaarwisseling de gemeente (en daarmee haar inwoners) erg veel geld. De dader(s) zijn vaak onbekend en deze kosten dan niet altijd verhaald kunnen worden. De gemeente noteert: 'Heeft u iemand gezien die iets vernielt, of heeft u overlast door vuurwerk, of een andere vorm van overlast rondom de jaarwisseling? Dan kunt u dit melden bij het veiligheidsloket van de gemeente. Graag ontvangt de gemeente alle meldingen digitaal via veiligheidsloket@aalburg.nl. Beschikt u niet over internet of is het voor u niet mogelijk om te mailen, dan kunt u bellen met 0416-698760. Dit veiligheidsloket is uitdrukkelijk niet bedoeld om aangifte te doen, maar om meldingen door te geven. Met uw meldingen zal vertrouwelijk worden omgegaan.'

Folder
Rondom de kerstdagen wordt huis- aan huis in de gemeente Aalburg nog een informatiepakket verspreid. Dit bestaat uit:

• een flyer met o.a. een brief van burgemeester Fons Naterop en diverse mededelingen van belang rondom de viering van oud- en nieuw 

Maar ook:

• de nieuwe gemeentegids
• de nieuwe afvalkalender
• informatie over de invoering van de inzameling van plastic verpakkingsafval

De flyer kunt u ook HIER downloaden.

Mochten mensen op 28 december het informatiepakket niet hebben ontvangen, kunnen zij dit melden via communicatie@aalburg.nl.
 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.