woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

ZV Den Doorn sluit seizoen sterk af

19 december 2011 (door WoudrichemNet)

ALMKERK/NIEUWENDIJK:  De masterszwemmers van Zwemvereniging Den Doorn uit Almkerk en Nieuwendijk kunnen terugkijken op een uitstekend zwemseizoen. Met maar liefst 15 zwemmers was ZV Den Doorn één van de grootst deelnemende teams in de competitie voor de masterszwemploegen uit het zuiden van het land  in het Pieter van den Hoogenband-zwemstadion in Eindhoven. Er werd vorige week zaterdag goed gezwommen met persoonlijke records van onder meer Nico Swart en Lisette Littooy. Lisette Littooy  debuteerde samen met Lisanne van Noorloos op uitstekende wijze dit seizoen bij de masters. Uiteindelijk leidde de deelname na zes wedstrijden naar een mooie derde plaats in het eindklassement.

Daarnaast werden er nog vijftien individuele medailles binnengehaald in verschillende persoonlijke klassementen. Zo was er brons voor Mandy Erkelens, Lisette Littooy, Lisanne van Noorloos en Dylan Haverkamp. Nico Swart en Tom Uilenberg behaalden beide een zilveren en een bronzen medaille.  Antoinette Kant en Dick Burghout behaalden netjes twee maal zilver. Sabine Vink behaalde een zilveren plak en Wouter van der Stelt ging met twee maal goud aan de haal. Eerder werden er al Zuidelijke Cirkelrecords gezwommen door Lars Duijnhouwer op de 100m schoolslag, door beide estafetteploegen op de 4x50m rugslag en afgelopen zaterdag kwam daar nog een Brabants Masters- en Zuidelijke Cirkel bij op de 4x100m wisselslag heren.

Al met al een uitstekend seizoen voor de masterszwemmers van ZV Den Doorn.

Lees meer over:

Almkerk Nieuwendijk Den doorn
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.