vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Clubdag NOAD’32 wederom een groot succes

19 december 2011 (door AalburgNet)

AALBURG -  Wederom was de jaarlijkse clubdag bij NOAD’32 een groot succes. Met tal van evenementen voor jong en oud werd het jaar 2011 op een geweldige manier afgesloten. Maar liefst 70 kinderen kwamen op de bingo af, waarna met elkaar gegeten werd. Vervolgens was er zaalvoetbal voor de elftallen d, c en meisjes en ook hier was een geweldige opkomst van maar liefst 48 spelers. 

De supportersvereniging schrijft: 'In de middag was het tijd om te kaarten en ook hier weer een volle bezetting. Bij het pokeren hadden we maar liefst vijf tafels bezet en 34 mensen schreven zich in voor het pokertoernooi. De avond begon met een nieuw item, de kinderdisco en wat was dit een succes zeg. Wij stonden er versteld van hoeveel kinderen en ouders hier op afkwamen, want met maar liefst vijftig kinderen was de dansvloer helemaal vol!

Kerstman
Om 20.00 uur stond de kerstman weer voor de deur en iedereen dacht natuurlijk opnieuw  te weten wie het was. Helaas, niemand had het goed en dat betekende dat kerstman Andre van Aphen zelf de winnaar was van het levensmiddelenpakket (EmTé supermarkt bedankt!).
Vervolgens stond er een heerlijk buffet te wachten mogelijk gemaakt door Cafetaria Happetap en Café d’n Dijk. Hierna kon de feestavond beginnen met wederom een volle kantine. Als wij de dag samenvatten dan mogen wij concluderen dat wij trots mogen zijn op wat NOAD’32 is en dat doen we met zijn allen! Fantastisch! Tot slot rest ons om iedereen te bedanken die deze dag heeft geholpen!'

 

Lees meer over:

noad clubdag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.