Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Opleidingsorkest KNS in Kerstsfeer

17 december 2011 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Op woensdagavond 14 december heeft het opleidingsorkest van Woudrichem’s Muziekvereniging Kunst Na Strijd een concert verzorgd in verzorgingstehuis De Lemmenskamp te Woudrichem. Het atrium van de Lemmenskamp was gevuld met jeugdige Kerstmannen en -vrouwen die een geweldig stukje muziek ten gehore brachten.

Onder leiding van dirigente Marlou van der Schoot opende het opleidingsorkest met Mixed Bag, een vierdelig werk van Peter Martin. Aansluitend een mooie concertmars, Laredo en Admiral Spirit. Het laatstgenoemde werk werd door de jeugd voor de eerste keer uitgevoerd en dat deden zij zeer verdienstelijk.
 
Traktatie
De bewoners en overige bezoekers van de Lemmenskamp werden vervolgens getrakteerd op een muzikaal intermezzo van Lisan Verduijn en Christien Zonnenberg, beiden op klarinet. Natuurlijk kon tijdens dit concertje een Christmas Wish niet ontbreken. Met de vrolijke klanken van Deck the Hall (a Welsch Christmas Carol) werd dit concert  afgesloten onder groot applaus.
 
De bewoners waren erg onder de indruk van de prestaties van deze jongens en meisjes. Namens De Lemmenskamp sprak Rita Vink de hoop uit dat dit opleidingsorkest hen vaker een bezoekje zal brengen om dan weer een mooi concert te geven. (Foto KNS)

Lees meer over:

kerst woudrichem kns
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.