Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Micha Boy de Waal in 2012 naar Beursfoon Rockstar Suzuki Team

16 december 2011 (door AalburgNet)

VEEN - Het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team heeft een overeenkomst gesloten met het jonge Motocross talent Micha Boy de Waal. De 16-jarige rijder uit het Brabantse Veen rijdt al sinds 2007 op Suzuki en heeft, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al vele successen weten te boeken. 

De Waal zal in 2012 uitkomen op een Hoegee geprepareerde Suzuki RM-Z250 en zal onder andere deelnemen aan het EK en ONK MX2 en het Dutch Supercross Championship.
Vanwege de lange en goede samenwerking met Suzuki Motocross dealer Hans Laurense en het Van de Wetering MX Team, was Micha Boy vastbesloten om ook in 2012 op een Suzuki machine van start te gaan.

Om het talent van Micha optimaal te kunnen ontwikkelen, hebben Suzuki Nederland en het Beursfoon MX Team de handen ineen geslagen om in 2012 een zeer professionele basis voor de rijder uit Veen te bieden. Het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team heeft een grote staat van dienst binnen de motorsport en heeft reeds vele grote namen gehuisvest, waaronder Marc de Reuver, Erik Eggens en Kevin Strijbos. Naast Micha Boy de Waal zal ook Mike Kras in 2012 wederom uitkomen voor het Beursfoon Rockstar Suzuki MX Team.
 

Lees meer over:

veen micha boy
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.